Odigrani mečevi 14. kola Telekom 1. CFL...

Lider šampionata osvojio je bod na gostovanju Lovćenu. Meč koji je odigran u Petrovcu završen je bez pogodaka iako je Budućnost imala igrača više od 13. minuta kada je isključen napadač domaćih Goran Vujović.

Zeta je pred svojim navijačima savladala OFK Titograd u derbiju kola i sa nova tri boda preuzela drugo mjesto na tabeli od današnjeg rivala. Golubovčani su do pobjede došli zahvaljujući Aldinu Adžoviću koji je pogodio sa bijele tačke u 27. minutu susreta. U nastavku susreta Adžović je imao još jednu priliku da pogodio sa jedanaesterca ali je bio neprecizan.

Sutjeska je u Nikšiću bila bolja od Rudara. Izabranici Nikole Rakojevića do nova tri boda došli su zahvaljujući Božu Markoviću i Stefanu Lončaru koji su mrežu Pljevljaka tresli u samom finišu susreta.

Pobjedu u gostima slavila je ekipa Petrovca. Izabranici Rudolfa Marčića do trijumfa u duelu sa Mornarom došli su zahvaljujući Jamamotu koji je pogodio u 57. minutu.

Pobjednika nije bilo u Radanovićima gdje su snage odmjerili Grbalj i Iskra – susret je završen bez pogodaka.

U trci za Trofej Radija Crne Gore prvo mjesto i dalje pripada napadaču Iskre Stefanu Miloševiću koji je osam puta tresao mreže rivala. Nikola Krstović se pet puta upisao u strijelce, dok je Goran Vujović četiri puta bio precizan. 

Rezultati
Lovćen – Budućnost 0:0

Grbalj – Isrka 0:0

Sutjeska – Rudar 2:0
Marković 89', Lončar 90'+1'

Zeta – OFK Titograd 1:0
Adžović (p) 27'

Mornar – Petrovac 0:1
Jamamoto 57'