Crnogorski sudijski tim dijeli pravdu na meču drugog kola UEFA Evropa lige...

Sudijski komitet Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) delegirao je crnogorski sudijski tim za dijeljenje pravde na utakmici drugog kola grupne faze UEFA Evropa lige između ukrajinske Vorskle i portugalskog Sportinga.

Arbitar ove utakmice biće Nikola Dabanović, u čijem će sudijskom timu biti još pomoćnici Veselin Radunović i Đorđije Ražnatović, dok će uloge dodatnih sudija obavljati Milovan Milačić i Miloš Savović. Četvri sudija utakmice koja se igra u Poltavi biće Aleksandar Đikanović.

Učinak našeg sudijskog tima u Ukrajini ocjenjivaće Huan Antionio Fernandez Marin, posmatrač suđenja iz Španije, dok će delegat utakmice biti Vilson Kroford iz Sjeverne Irske.

Dabanoviću je ovo treća utakmica u UEFA klupskim takmičenjima ove sezone – do sada je sudio duel kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona između Kluža i Malmea, kao i utakmicu kvalifikacija za Evropa ligu između Laska iz Linca i Bešiktaša. Naš sudija je, takođe, dijelio pravdu na utakmici drugog kola UEFA Lige nacija između Malte i Azerbejdžana.