Odigrane utakmice 10. kola Telekom 1. CFL...

Prva ekipa koja je u tekućem šampionatu uspjela da uzme sva tri boda u duelu sa OFK Titiogradom je Rudar. Pljevljaci su danas pred svojim navijačima bili ubjedljivi u odmjeravanju sa liderom, postigli tri pogotka i upisali veliku pobjedu. Sopo je donio prednost domaćima, Pejaković početkom drugog dijela dupliro istu, da bi Justino u 64. minutu još jednom matirao protivničkog čuvara mreže. Pogotkom Pavlovića u 83. minutu lider šampionata je samo ublažio poraz...

Pogodak Igora Ivanovića u posljednjem minutu regularnog toka prvog poluvremena dula sa Iskorm bio je dovoljan za pobjedu Budućnosti. „Plavo-bijeli“ su sa nova tri boda smanjili zaostatak za liderom, pa nakon deset odgiranih kola imaju tri boda manje u odnosu na „romantičare“.

Fudbaleri Grblja bili su izuzetno raspoloženi u odmjeravanju snaga sa Lovćenom – „trikolori“ su pet put pogađali mrežu Cetinjana. U listu strijelaca upisali su se Džugrudić, Đorđević, Kašćelan, Kordić i Vlahović.

Minimalne pobjede u desetom kolu upsale su ekipe Sutjeske i Zete. Nikšićani su na stadionu Koma pogotkom Stefana Lončara došli do cijelog plijena u odmjeravanju snaga sa Mornarom, dok je Zeta zahvaljujući Nikoli Krstoviću slavila u Petrovcu.

U borbi za trofej Radija Crne Gore, koji se dodjeljuje najboljem strijelcu Telekom 1. CFL, prvo mjesto zauzima napadač Iskre Stefan Milošević koji je u dosadašnjem toku šampionata sedam puta tresao mreže protivnika.