FSCG i Crnogorski telekom započeli 11. godinu uspješne saradnje...

Fudbalski savez Crne Gore i Crnogorski Telekom potpisali su danas ugovor o saradnji i za narednu godinu.

Crnogorski Telekom će i dalje biti zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige koja će i ove sezone nositi ime Telekom 1.CFL.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su danas predsjednik FSCG Dejan Savićević i direktor Sektora za rezidencijalne korisnike u Crnogorskom Telekomu Dušan Banović.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević izrazio je zadovoljstvo zbog prodzužetka saradnje sa renomiranom kompanijom koja je zlatni sponzor Saveza već 11 godina.

 - Izuzetno smo zadovoljni što parnerstvo sa Crnogorskim Telekomom, jednom od najuspješnijih kompanija u zemlji, traje punih 11 godina. Dosadašnja saradnja bila je na izuzetnom nivou i nema razloga da bude drugačije u periodu koji je pred nama. Nastojaćemo da dobrim rezultatima na svim nivoima učinimo ovo parnerstvo još boljim, rekao je predsjednik Savićević.

Dušan Banović je izrazio zadovoljstvo nastavkom saradnje i poželio rukovodstvu FSCG i članovima reprezentacije uspješnu sezonu.

- Ušli smo u drugu deceniju zajedničke saradnje i vrlo smo ponosni što Crnogorski Telekom nastavlja da bude podrška nacionalnom fudbalskom timu. Sigurni smo da će i naredni period obilježiti uspješna saradnja i da će ovo biti veoma zapažena sezona. Čestitamo vam na odličnom startu Lige nacija i vjerujemo da ćete i na važnim utakmicama koje su pred vama ostvariti dobre rezultate,  istakao je Banović.