,,Hrabri sokoli“ odradili treći trening uoči Rumunije i Litvanije.

Fudbaleri Crne Gore nastavili su pripreme za utakmice sa Rumunijom i Litvanijom u Ligi nacija.

Stručni štab reprezentacije dobio je još jednu lošu vijest, koja kaže da će i Adam Marušić propustiti naredna dva meča zbog povrede.

- Iskreno, više ni ne znam koji je ovo put da se dešavaju takve stvari. Mislim i da smo navikli da nijesmo kompletni, ali koliko god da nas ima, moramo da damo sve što imamo. Srećan sam što smo se nakon pola godine opet okupili, što ćemo opet igrati. Dobro je i što su sada na programu takmičarske utakmice, sve se boduje i nema razlike. Biće teško bez glavnih igrača, ali u našem pristupu se ništa ne mijenja, kazao je Nikola Vukčević u razgovoru sa novinarima uoči treninga.

Izostanak nekoliko igrača neće poremetiti motiv ,,hrabrih sokola“.

- Ambicije su malo drugačije. Jovetić je naš glavni igrač, Vešović i Marušić su veoma važni. Svi igrači su bitni, jer nam baza nije velika da bismo lako nadomjestili bilo čiji izostanak. Međutim, moramo da razmišljamo pozitivno, da budemo spremni da jurimo dobar rezultat. U Rumuniju idemo da ne izgubimo, to je glavni cilj. Naravno, još bi bilo bolje ako pobijedimo. Igrali smo sa Rumunima, imamo dobar učinak protiv njih iz prošlih kvalifikacija, ali sada je mnogo toga drugačije, a ni mi nijesmo kompletni. Nije lako, ali vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat, smatra snažni vezista Crne Gore.

,,Sokoli“ će sjutra od 18 časova trenirati na Kampu FSCG na Starom aerodromu, dok je put u Rumuniju planiran za četvrtak ujutro. Duel sa ,,trikolorima“ na programu je 7. septembra od 20:45 časova.