Odigrane četiri utakmice šestog kola Telekom 1. CFL...

Budućnost je remizirala protov Petrovca pred svojim navijačima u susretu koji je odigran u večernjim časovima. Početak meča bio je izuzetno uzbudljiv - Mijić je u trećem minutu donio prednost “plavo-bijelima” da bi već u sedmom minutu Muharemović postavio konačan rezultat susreta.

U popodnevnom programu odigrana su tri susreta, od kojih su dva završena bez pogodaka. Podjela bodova viđena je u Pljevljima gdje su snage odmjerili Rudar i Lovćen, odnosno duel Zete i Grblja koji je odigran na Trešnjici.

Iskra je pred svojim navijačima bila bolja od Mornara. Danilovgrađani su pitanje pobjednika riješili u drugom dijelu susreta zahvaljujući Stefanu Miloševiću – napadač Iskre pogodio je mrežu Barana u 71. i 84. minutu susteta.

Miloševiću pripada i prvo mjesto u borbi za Trofej Radija Crne Gore. Napadač Iskre šest puta je tresao mreže rivala u dosadašnjem toku šampionata, dok je drugoplasirani Goran Vujović postigao tri pogotka.

U posljednjem susretu 6. kola, koji se igra u nedjelju od 17:00 časova, sastaju se OFK Titograd i Sutjeska. Direktan prenos susreta lidera i aktuelnog šampiona možete pratiti na prvom kanalu Arena sport televizije.

Rezultati
Iskra – Mornar 2:0
Milošević 71', 84'

Rudar – Lovćen 0:0

Zeta – Grbalj 0:0

Budućnost – Petrovac


Nedjelja
OFK Titograd – Sutjeska 17:00h