Četiri meča drugog kola Telekom 1. CFL odigrana su u subotu. Više uspjeha imale su gostujuće ekipe...

Sutjeska je na gostovanju Lovćenu upisala drugi remi na početku sezone u kojoj brani šampionsku titulu. Cetinjani su prvi pronašli put do mreže protivnika – u strijelce se, po drugi put ove sezone, u 23. minutu upisao Goran Vujović. Bod Nikšićanima donio je Luka Merdović koji je protivničkog golmana matirao u 62. minutu susreta.

OFK Titograd je upisao prvi trijumf u 13. sezoni Telekom 1. CFL. „Romantičari“ su slavili minimalac na gostovanju Iskri zahvaljujući nesmotrenosti Stefana Miloševića koji je zatresao sopstvenu mrežu u 57. minutu susreta.

Minimalnu pobjedu u gostima slavila je i ekipa Grblja. „Trikolori“ su pogotkom Dragićevića u 57. minutu došli do kompletnog plijena na stadionu pod Malim brdom. Petrovčani su pet miuta kasnije imali idealnu priliku da dođu do izjednačenja ali je Aleksandar Vujačić sa bijele tačke tuka preko prečke gola gostiju.

Duel Rudara i Zete koji je odiran od 17:00 časova završen je bez pogodaka.

Prvo mjesto u borbi za Trofej Radija Crne Gore nakon dva kola drži Goran Vujović koji se dva puta upisao u strijelce.

Posljenji susret drugog kola, duel Budućnosti i Mornara, igra se u nedjelju od 19:00 časova. Direktan prenos utakmice je na trećem kanalu Arena sport televizije.

Rezultati
Rudar – Zeta 0:0

Iskra – OFK Titograd
Milošević (a.g.) 57'

Petrovac – Grbalj 0:1
Dragićević 57'

Lovćen – Sutjeska 1:1
Vujović 23' – Merdović 62'

Nedjelja
Budućnost – Mornar 19:00h