,,Hrabri sokoli“ spremaju se za prijateljski meč protiv Slovenije.

Fudbaleri Crne Gore u subotu od 20:15 časova igraju prijateljski duel sa Slovenijom, a danas su odradili još jedan trening u sklopu priprema za taj meč.

Vezista Nebojša Kosović, koji je razgovarao sa novinarima na brifingu prije treninga, najavio je da će ,,hrabri sokoli“ ići na pobjedu u ovoj utakmici.

- Sigurno da ćemo ići na pobjedu, kao što idemo u svakoj utakmici. Igrači su malo umorni jer se završila sezona, neki su igrali skoro sve utakmice, neki malo manje. Što se tiče mene, bio sam malo povrijeđen, pa sa željan igre iskreno i jako mi se igra ovaj meč jer poslije kreću sve utakmice za bodove, rekao je Kosović.

Uprkos nezgodnom terminu za prijateljske mečeve, njemu i saigračima neće faliti motiva.

- Uvijek imamo motiva, pogotovo mi mlađi igrači, ali, opet ponavljam, neki igrači su malo umorni jer se završila duga i teška sezona. Motiva neće faliti, igramo za reprezentaciju, nosimo taj dres koji moramo na najbolji mogući način da predstavljamo, dodao je Kosović.

Sjajni vezista bio je starter na utakmici protiv Bosne i Hercegovine u ponedjeljak. Meč u Zenici završen je remijem - 0:0.

- Iskreno, nijesam skroz zadovoljan tom utakmicom. Ponavljam, većina igrača je jako umorna, da ne naglašavam koji. Defanziva je bila u redu, ali u napadu mislim da moramo mnogo bolje da rješavamo neke situacije. Sada ćemo igrati kući, to je drugačije. Mislim da ćemo pružiti mnogo bolju partiju, smatra fudbaler Partizana.

,,Hrabri sokoli“ će i sjutra trenirati na Kampu FSCG, od 18 časova.