Odigrani mečevi 31. kola Telekom 1. CFL…

Sutjeska je u slavljeničkoj atmosferi remizirala sa ekipom Zete. Nikšićani su prvi pronašli put do mreže – golmana gostiju savladao je Milutin Osmajić u 35. minutu. Bod Golubovčanima, koji su tri boda ispod četvrte pozicije i eventualnog plasmana u Ligu Evrope, donio je kapiten Igor Vujačić pogotkom u 77. minutu susreta.

Najviše pogotaka, ukupno pet, viđeno je u odmjeravanju snaga Iskre i Petrovca. Uspješniji su bili gosti koji su slavili rezultatom 3:2. Petrovčani su do prednosti došli u 66. minutu pogotkom Kacića sa bijele tačke, koji je u sljedećem napadu po drugi put pogodio mrežu rivala i duplirao prednost gostiju. Milić je u 68. minutu smanjio zaostatak da bi Balša Boričić sedam minuta kasnije postigao treći pogodak za Petrovac. Konačan rezultat susreta postavio je Kukulčić pogotkom u 80. minutu.

Ekipa Rudara slavila je osvajanje sva tri boda na gostovanju Dečiću. Pljevljaci su do trijumfa došli u sudijskoj nadoknadi vremena kada je Edvin Kuč zatresao mrežu posljednjeplasirane ekipe šampionata.

Pogodak Zorana Petrovića u osmom minutu susreta bio je dovoljan ekipi Mladosti za trijumf na gostovanju Kom Eurozoksu. Pet kola prije kraja romantičari su prišli na četiri boda zaostatka u odnosu na drugoplasiranu Budućnost koja je pred svojim navijačima remizirala sa Grbljem u meču bez pogodaka.

Rezultati
Budućnost – Grbalj 0:0

Dećić – Rudar 1:2
Golubović 78' – Zečević 46', Kuč 90'+2'

Sutjeska – Zeta 1:1
Osmajić 35' – Vujačić 77'

Iskra – Petrovac 2:3
Milić 68', Kukuličić 80' – Kacić 66' (p), 67', Boričić 74' 

Kom Eurozox – Mladost 0:1
Petrović 8'