Omladinska reprezentacija Crne Gore remizirala je bez golova sa U-20 selekcijom Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Izabranici Miodraga Radulovića značajno su popravili loš utisak iz prve utakmice - tokom čitavog meča naš tim je igrao bolje od favorizovanog protivnika, ali ni ovog puta nije uspio da postigne pogodak. "Sokolići" su propustili je čak osam odličnih prilika gol, od kojih su najbolje imali Zonjić (dva puta) i Maraš koji su promašili čiste "zicere".

Emirati su imali i veliku pomoć turskih sudija koje su poništile gol Crnoj Gori zbog nepostojećeg ofsajda, a arbitar Edizer je propustio bar jednu priliku da dosudi jedanaesterac u našu korist.

Kada se sve sabere selektor Radulović može biti zadovoljan izdanjem svojih momaka, naročito kada se uzme u obzir činjenica da Emirati, predstavnik Azije na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, nastupali sa igračima koji su dvije godine stariji od naših fudbalera.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ujedinjeni Arapski Emirati - Crna Gora 0:0

Istanbul - Stadion: "Bajram Paša".
Gledalaca: 200.

Sudija: Edizer (Turska).

Žuti kartoni
Sa.Saleh - UAE
Simunović, Vešović, Zonjić - Crna Gora

UAE: Mahmud (Jusef), Maruzug (M.Salem), Ahmed, Sangur, Saed, Džasim (Ali), Džamal, Sa.Saleh (Alfardan), Džabir (So.Saleh), H.Salem (Hajkel), Džamel (Mabkut).

Crna Gora: Agović, Zonjić, Matić (Manojlović), Savić, Simunović, Šćekić, Vešović, Filipović, Ajković (Đoković), Nikolić, Maraš (Kovačević).