Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je u nedjelju u Istanbulu od U-20 selekcije Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 4:0.

Naša selekcija je u prvom poluvremenu uspješno parirala dvije godine starijem protivniku, ali u nastavku nije imala snage da izdrži žestok tempo koji su nametnuli izabranici Ali Rede. Najveće probleme našoj selekciji napravio je rezervista Alfardan koji je dva puta savladao Agovića.

Za selekciju Emirata nastupali su igrači rođeni 1989. godine, koji će krajem mjeseca igrati na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Egiptu. Za našu selekciju nastupali su igrači rođeni 1991. godine.

Dvije selekcije odigraće i revanš utakmicu u utorak u 22.30 časova po našem vremenu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ujedinjeni Arapski Emirati - Crna Gora 4:0 (0:0)

Istanbul - Stadion: "Bajram Paša".
Gledalaca: 500.

Sudija: Golčan (Turska).

Golovi
1:0 - Kalil 52'
2:0 - Alfardan 67'
3:0 - Alfardan 72'
4:0 - Jasim 89'

Žuti karton
Filipović, Vešović - Crna Gora

UAE: J.Abdulrahman, Alkamali, Sarur (Sangur), Fajez, Hajkel (Ahmed), Favzi, A.Abdulrahman, Avana (Marzug), Saleh (Said), Kalil (Jasim), Ali (Alfardan).

Crna Gora: Agović (Dabović), Zonjić, Matić (Ðoković), Savić, Simunović, Šćekić, Vešović (Manojlović), Filipović (Kacić), Ajković (Bećirović), Nikolić, Maraš (Kovačević).