Nakon četri odigrana kola Lovćen se osamio na vrhu prvenstvene tabele, kao jedina ekipa sa maksimalnim učinkom. Novu pobjede upisali su Rudar i Kom, dok su mečevi u Nikšiću i Tuzima završeni bez pobjednika.

Petrovac - Lovćen 0:2

Nakon četri odigrana kola Lovćen se osamio na vrhu prvenstvene tabele, kao jedina ekipa sa maksimalnim učinkom. Izabranici Branislava Milačića slavili su pobjedu na gostovanju Petrovcu, rezultatom 2:0.

Najveći doprinos u ostvarenju četvrte pobjede Cetinjana dao je Đurović, koji je postigao oba pogotka za svoj tim.

Berane - Rudar 0:1

Fudbaleri Rudara upisali su pobjedu na gostovanju Beranama i sa nova tri boda došli na drugu poziciju na tabeli. Minimalnu pobjedu timu iz Pljevaja obezbijedio je Jovanović, koji je pogodio metu u 76. minutu susreta.

Sutjeska - Grbalj 2:2

Sutjeska je u duelu sa Grbljem osvojila prvi bod u novoj sezoni. Nikšićani su u prvom poluvremenu najavili povratak u formu iz prethodne sezone, preko Vukovića i Međedovića došli do dva gola prednosti, da bi u nastavku u potpunosti podbacili.

Izabranici Saše Petrovića u nastavku su zagospodarili terenom, smanjili zaostatak nakon šest minuta igre golom Matića, da bi u nadoknadi vremena Bošković poravnao rezultat.

Kom - Zeta 1:0

Duel na Zlatici riješen je u prvom poluvremenu kada su domaći fudbaleri uspjeli da materijalizuju terensku inicijativu. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Tuzović u 35. minutu susreta.

Dečić - Mornar 0:0

Susret u Tuzima završen je bez pobjednika iako su oba tima imala po nekoliko izglednih prilika.

Rezultati:

Kom- Zeta 1:0
1:0 - Tuzović 35'

Petrovac - Lovćen 0:2
0:1 - Đurović 41'
0:2 - Đurović 60'

Sutjeska - Grbalj 2:2
1:0 - Vuković 29'
2:0 - Međedović 35'
2:1 - Matić 51'
2:2 - Bošković 90'


Dečić - Mornar 0:0

Berane - Rudar 0:1

0:1 - Jovanović 76'

Petak
Budućnost - Mogren 1:2
0:1 - Gluščević 48'
0:2 - Ćetković 82'
1:2 - Bećiraj 90'