BELGIJA - CRNA GORA 2:0

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je u prijateljskom meču odigranom u Roselareu od selekcije Belgije, rezultatom 2:0. Meč je riješen u poslednjih 15 minuta kada su domaći fudbaleri postigli oba pogotka.


Naši omladinci pružili su snažan otpor Belgijancima, koji su nastupili u potpuno drugačijem sastavu nego dva dana ranije.

Izabranici Miodraga Radulovića u drugom poluvremenu imali su nekoliko prilika da dođu do prednosti, od kojih najbolju nije iskoristio Ajković.

Belgijanci su došli do prednosti u 77. minutu kada je Matić je u nepropisno zaustavio protivničkog napadača, sudija Vile dosudio jedanaesterac, koji je u pogodak pretvorio Bordoks.

Konačan rezultat susreta postavio je Bojs, koji je u 85. minutu iskorisio lošu reakciju naše odbrane nakon kornera i udarcem glavom pogodio metu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Belgija - Crna Gora 2:0

Gledalaca:1000.

Sudija: Filip Vile (Belgija)

Strijelci:
1:0 - Bordoks 77' (p)
2:0 - Bojs 85'

Žuti kartoni:
Lonževil - Belgija
Nikolić, Vešović, Matić, Bojić - Crna Gora


Belgija: Kaminski, Hanen, Marzo, Lonževil, Kavanda, Fabris (Bojs), Martin, N Ganvala (Angeli), Fileća (Bruno), Bordoks, Badibanga (Potiz).
Crna Gora; Agović, Zonjić, Matić, Savić, Simunović, Nikolić (Bojić), Vešović (Kovačević), Filipović, Ajković, Denković, Kacić (Šćekić).