BELGIJA - CRNA GORA 1:0


Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je u prijateljskom meču sa selekcijom Belgije, rezultatom 1:0. Izabranici Miodraga Radulovića pretrpjeli su poraz iako su u većem dijelu susreta bili mnogo bolji od rivala.


Konačan rezultat susreta mogao je biti i povoljniji po naše omladince, ali sudijska trojka nije priznala očigledan pogodak Ajkovića pet minuta prije kraja susreta.

Prvo poluvrijeme obilježila je ofanziva Radulovićevih izabranika pa su se prilike pred golom domaćina ređale kao na traci. Najbolje prilike propustili su Vešović i Ajković, koji iz neposredne bilizine nisu uspjeli da savladaju Kastelsa.

Belgijanci su kaznili promašaje naše selekcije u 33. minutu, preko Angelija koji je udarcem glavom sa osam metara poslao loptu iza leđa Agovića.

Nastavak susreta obilježila je greška sudijske trojke koja nije priznala čist pogodak Ajkovića pet minuta prije kraja susreta, što je pomoglo Belgijancima da upišu pobjedu u duelu sa "sokolima".

Priliku da se revanširaju Belgijancima za poraz, izabrainici Miodraga Radulovića imaće u srijedu, 19. avgusta.

--------------------------------------------------------------

Belgija - Crna Gora 1:0

Gledalaca: 1500.

Sudija: Keri Derik (Belgija)

Strijelac:
1:0 - Angeli 33'

Žuti kartoni:
Durvaol, Angeli (Belgija).
Filipović, Zonjić, Nikolić, Šćekić (Crna Gora).

Sastavi:
Belgija: Kastels, Verdist (Fabris), Smet, Vanderhajden, Durvao, Bojs (Kavanda), Potiz (Martin), Angeli, Bruno (Fileća), De Brune (N'Ganvala), Van Eno.

Crna Gora: Agović (Dabović), Zonjić (Šćekić), Matić, Savić, Simunović, Nikolić (Bojić), Vešović (Nenadović), Filipović (Vlahović), Ajković, Denković (Kontić), Kovačević (Kacić).