U mečevima 20. kola Telekom 1. CFL viđene su četiri pobjede domaćih timova i remi u derbiju na Trešnjici...

Već na startu drugog dijela šampionata viđeno je prvo iznenađenje – Sutjeska je pretrpjela minimalan poraz na gostovanju Petrovcu. Pitanje pobjednika meča odigranog na stadionu pod Malim brdom riješio je Balša Boričić u koji je u 56. minutu pogodio mrežu Nikšićana.

Derbi susret 20. kola šampionata, duel Zete i Budućnosti, završen je bez pobjednika. Gosti su prvi pronašli put do mreže rivala – u 32. minutu u listu strijelaca upisao se Darko Nikač. Golubovčani su do izjednačenja i boda u duelu sa drugoplasiranom ekipom šampionata došli zahvaljujući Milojku koji je mrežu rivala zatresao u 80. minutu.

Najubjedljiviju pobjedu na otvaranju proljećnog dijela šampionata upisala je Iskra. Danilovgrađani su pred svojim navijačima tri puta tresli mrežu Kom Eurozoksa – u listu strijelaca jednom se upisao Bogdan Milić, dok je Irfan Šahman dva puta matirao Perovića.

Tri boda pred svojim navijčaima osvojila je i Mladost. Ekipa sa Starog aerodroma savladala je Dečić pogotcima Adrovića i Ćetkovića.

Pogodak Nikole Popovića bio je dovoljan ekipi Grblja za trijumf u odmjeravanju snaga sa Rudarom. Napadač tima iz Radanovića savladao je protivničkog čuvara mreže u 61. minutu susreta.

Rezultati
Zeta – Budućnost 1:1
Milojko 80' – Nikač 32' 

Mladost – Dečić 2:0
Ćetković 57', Adrović 84' (p)

Isrka – Kom Eurozox 3:0
Šahman 24', 82', Milić 69'

Grbalj – Rudar 1:0
N. Popović 61'

Petrovac – Sutjeska 1:0
Boričić 56'