Stručni štab pionirske reprezentacije Crne Gore u Igalu privodi kraju rad sa drugom grupom igrača uzrasta do 15 godina.

Selektor Goran Perišić zadovoljan je urađenim u dosadašnjoj fazi rada sa igračima koji bi ušli u najuži krug kandidata za ovu selekciju.

- Moram biti zadovoljan, svi prisutni prikazali su, prije svega, zavidan nivo discipline, kako na terenu, tako i van njega. Vidi se da su ta djeca lijepo vaspitana, ali i posvećena fudbalu. Još su mladi, tek treba da nauče mnoge stvari, ali za sada pokazuju veliku želju da napreduju, što je i najvažnije, rekao je Perišić, kojem je ovo premijerna akcija u ulozi selektora U-15 reprezentacije.

Selektor naše najmlađe selekcije ističe da kampovi za igrače iz sve tri regije predstavljaju prvi korak u procesu formiranja selekcije, koja će već tokom aprila imati prve mečeve. 

- U prvoj grupi radili su igrači klubova iz Srednje regije, trenutno su tu članovi klubova iz Južne regije, dok je u posljednjem dijelu na redu rad sa igračima iz klubova sa Sjeverne regije. Ove kampove koristimo kao selekciju za april, kada ćemo suziti krug igrača koji će konkurisati za mjesto u reprezentaciji, dodao je Perišić.

Prvih dana marta Igalo će ugostiti i treću grupu igrača koji konkurišu za mjesto u pionirskoj reprezentaciji. Stručni štab će od 5. do 9. marta raditi sa igračima koji nastupaju u klubovima Sjeverne regije.