Nakon debija u Danskoj internacionalac iz Podgorice još jednom će dijeliti pravdu na utakmici grupne faze UEFA Lige Evrope... 

Sudijski komitet Evropske fudbalske federacije (UEFA) delegirao je crnogorski sudijski tim za dijeljenje pravde na utakmici posljednjeg kola grupne faze Lige Evrope između rumunske Steaue i švajcarskog Lugana.

Nakon debija na utakmici Kopenhagen – Žlin u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope Nikola Dabanović je dobio povjerenje UEFA da dijeli pravdu na utakmici šestog kola drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja.

U Dabanovićevom sudijskom timu uloge pomoćnih sudija obavljaće Milutin Đukić i Jovica Tatar, a četvrti sudija će biti Vladan Todorović. Miloš Bošković ponovo će imati funkciju dodatnog pomoćnog sudije, dok će na Nacionalnoom stadionu u Bukureštu u istoj ulozi po prvi put naći Miloš Savović.

Učinak sudijske šestorke iz Crne Gore ocjenjivaće Georg Hovhanesjan, posmatrač suđenja koji dolazi iz Jermenije. Delegat utakmice biće Španac Eduard Dervišaj Nelaj.

Dabanović je u dosadašnjoj karijeri dijelio pravdu na 55. utakmica u organizaciji UEFA i FIFA, među kojima su utakmice na završnim turnirima Evropskog prvenstva za kadete i omladince, dueli kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, mečevi u kvalifikacijama za U-21 Evropsko prvnestvo kao i utakmice u omladinskoj Ligi šampiona.