BOŽO MILIĆ SA TRI GOLA SRUŠIO GRBALJ

Mogren je pobjedom započeo odbranu titule prvaka Crne Gore - Budvani su u reviji golova u Radanovićima savladali Grbalj sa 4:2 na premijeri nove sezone u T-Com crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Grbalj krenuo izuzetno otvoreno što se isplatilo već u petom minutu kada je, nakon sjajne akcije, Bošković efektno plasirao loptu u dalji ugao gola gostiju. Na odgovor Mogrena čekalo se samo osam minuta, kada je i počeo šou igrača utakmice Boža Milića. Iskusni napadač je u periodu od 13. do 22. minuta postigao tri sjajna gola (poslebno lijep bio je pogodak polumakazicama) i donio svom timu veliku prednost.

Grbalj je u drugom poluvremenu čak tri puta pogodio mrežu Budvana, ali je samo Grujić pogodio iz regularne pozicije što je bilo dovoljno da meč uđe u dramatičnu završnicu. Tačku na meč u petom minutu sudijske nadoknade stavio je Radonjić na svom debiju u žutom dresu.

Sjutra je na programu pet utakmica prvog kola - Budućnost gostuje u Tuzima, Sutjeska u Beranama, Lovćen dočekuje Zetu, dok će Mornar ugostiti Kom. Posljednji meč ovog kola, duel Rudara i Petrovca, igra se u nedjelju.

Rezultati

Petak
Grbalj - Mogren 2:4
1:0 - Bošković 5'
1:1 - Milić 13'
1:2 - Milić 18'
1:3 - Milić 22'
2:3 - Grujić 58'
2:4 - Radonjić 90+5'

Subota
Dečić - Budućnost
Berane - Sutjeska
Mornar - Kom
Lovćen - Zeta

Nedjelja
Rudar - Petrovac