Odigrani svi mečevi 15. kola Telekom 1.CFL.

Fudbaleri Sutjeske savladali su na svom terenu Grbalj (1:0) i tako upisali sedmu uzastopnu pobjedu. Ujedno, sačuvali su 11 bodova prednosti ispred Budućnosti, koja je u posljednjem meču 15. kola Telekom 1.CFL bila ubjedljiva protiv Dečića - 4:1.

Jedini gol na stadionu kraj Bistrice postigao je Igor Ivanović u 23. minutu, nakon čega su Nikšićani bez većih problema sačuvali svoju mrežu. I u toj kategoriji su produžili niz na devet ligaških utakmica u kojima nijesu primili gol.

Iako je poveo golom Radivoja Golubovića u 8. minutu, Dečić je pretrpio poraz u Podgorici. Budućnost je brzo izjednačila, zahvaljujući pogotku Luke Mirkovića u 10. minutu, da bi pet minuta prije odlaska na odmor Miljan Vlaisavljević preokrenuo rezultat. U nastavku meča viđena su još dva gola u mreži gostiju, u 76. i 78. minutu precizni su bili Ilija Tučević i Darko Nikač.

Mladost je golom Stefana Bukorca u 9. minutu došla do tri boda na gostovanju Iskri (1:0), dok je istovjetnim rezultatom Kom Eurozox na svom terenu savladao Rudar. Strijelac je bio Božidar Janketić u 53. minutu.

U duelu Zete i Petrovca nije bilo golova.

Rezultati

Sutjeska - Grbalj 1:0
Ivanović 23'
Zeta Petrovac 0:0
Kom Eurozox - Rudar 1:0
Janketić 53'
Iskra - Mladost 0:1
Bukorac 9'
Budućnost - Dečić 4:1
Mirković 10', Vlaisavljević 40', Tučević 76', Nikač 78' - Golubović 8'