NOVIM UGOVOROM PREDVIĐENO JE DA T-COM OSTANE ZLATNI SPONZOR FSCG, PRVE LIGE I REPREZENTACIJE

Fudbalski savez Crne Gore i T-Com potpisali su ugovor o produžetku poslovne saradnje na još jednu godinu. Ugovorom je predviđeno renomirana internacionalna kompanija ponovo bude generalni sponzor Prve lige Crne Gore koja će se zvati T-Com prva crnogorska fudbalska liga (skraćeno T-Com 1.CFL), a ostaće i zlatni sponzor našeg saveza do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u fudbalu.

Ugovor su potpisali predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević i predsjednik odbora direktora kompanije T-Com Danijel Sas.

- Prošla godina je bila veoma uspješna za crnogorski fudbal, kao što je bila uspješna i naša saradnja sa crnogorskim savezom. Vjerujem da će u narednom periodu biti još bolja. Znali smo da ulaganje u crnogorski fudbal nije avantura i drago nam je što na ovaj način doprinosimo razvoju fudbala u Crnoj Gori. Uprkos ekonomskim dešavanjima i krizi, uspjeli smo da zadržimo isti iznos od prošle godine, što znači da je ugovor vrijedan 170.000 eura - rekao je Sas.

I predsjednik Savićević je izrazio zadovoljstvo zbog produžetka saradnje.

- Drago mi je što je T-Com u našem savez prepoznao dobrog partnera i moram istaći veliko zadovoljstvo što smo produžili ugovor. Pored prve lige, T-Com će i dalje ostati sponzor Saveza i reprezentacije. Drago mi je što je jedna tako velika multinacionalna kompanija prepoznala da je fudbal sport broj jedan u našoj zemlji i vjerujem da ćemo se sljedeće godine u isto vrijeme sastati i potpisati novi ugovor o produžetku saradnje - rekao je Savićević.