Komisija za bezbjednost FSCG obavještava sve navijače da će kapije Gradskog stadiona za utakmicu Crna Gora – Danska biti otvorene od 18:45 časova, te iste moli da ne čekaju posljednji trenutak za dolazak na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, već da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, posebno imajući u vidu da će biti sproveden rigorozan pretres na ulaznim kapijama.

Svi nedozvoljeni predmeti (pirotehinčka sredstva, transparenti nedozvoljene sadržine i drugo) koje gledaoci pokušaju unijeti na stadion biće oduzeti prilikom pretresa, kako bi se spriječili ispadi bilo koje vrste za vrijeme odigravanja utakmice. Napominjemo da je stadion pokriven video nadzorom kako bi se lakše identifikovali svi oni koji na stadion pokušaju unijeti zabranjene predmete i pirotehnička sredstva.

Takođe, apelujemo na sve navijače da isključivo sportskim navijanjem pomognu našoj reprezentacji u predstojećoj utakmici. Podsjećamo da je na utakmicama u organizaciji UEFA nema mjesta vrijeđanju na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, kao i da su ispadi te vrste najstrožije kažnjvi.

U funkciji obezbeđenja ovog događaja angažovan je veliki broj zaštitara, kao i potreban broj pripadnika Policije.