Odigrana četiri meča 9. kola Telekom 1. CFL. 

Deveto kolo Telekom 1. CFL donijelo je pobjedu Mladosti u sudijskoj nadoknadi vremena, trijumf Koma u derbiju donjeg dijela tabele i ubjedljivu pobjedu Iskre u odmjeravanju snaga sa ekipom Dečića. Derbi meč subotnjeg programa, duel Zete i Rudara, završen je bez pogodaka. U nedjelju se, od 15:00 časova uz direktan televizijski prenos, igra duel vodećih ekipa na tabeli, Sutjeske i Budućnosti.

Mladost je u sudijskoj nadoknadi vremena došla do sva tri boda u odmjeravanju snaga sa ekipom Grblja. „Romantičari“ su na odmor otišli sa golom prednosti, pošto je Zoran Petrović u 34. minutu zatresao mrežu gostiju. „Trikolori“ su do izjednačenja došli u 79. minutu preko Grvića i imali bod sve do sudijske nadoknade vremena, kada je Cicmil uspio da pronađe put do mreže tima iz Radanovića i donese domaćem sastavu sva tri boda.

Dobru i efiksanu igru prikazala je Iskra pred svojim navijačima u duelu sa Dečićem. Danilovgrađani su sa četiri pogotka ispratili goste, koji su nakon devet odigranih kola nalaze na začelju. Na stadionu braće Velašević istakao se Bogdan Milić – vioski napadač upisao je het-trik. U listru strijelaca za domaće upisao se i Kukuličić, dok je jedini pogodak za goste djelo Ivan Raković udarcem sa bijele tačke.

Kom je pred svojim navijačima savladao ekipu Petrovac i došao do druge prvenstvene pobjede. Tim sa Zlatice do trijumfa je došao zahvaljujući Kažiću koji je pogodio u prvom dijelu susreta i autogolu Redžovića u drugom dijelu. Petrovčani su u posljednjem minutu regularnog toka uspjeli da smanje prednost rivala preko Đorđevića.

Rezultati
Zeta – Rudar 0:0
Iskra – Dečić 4:1

Kukuličić 10', Milić 15', 46', 52' – Racković 67' (p)
Mladost – Grbalj 2:1
Petrović 34', Cicmil 90'+3' – Grivić 79'
Kom Eurozox – Petrovac 2:1
Kažić 17', Redžović 47' (a.g.) – Đorđević 89'

Nedjelja
Sutjeska – Budućnost 15:00h (Arena sport TV)