Ekipe Budućnosti, Grblja, Mladosti, Ibra, Lovćena, Igala, Mornara i Sutjeske plasirale su se u četvrtfinale Kupa Crne Gore.

Budućnost je revanš sa Iskrom završila istim rezultatom – nakon 2:0 pod Goricom, „plavo-bijeli“ su dva puta tresli mrežu Danilovgrađana na stadionu braće Velašević. Vrata pobjede ekipi iz Podgorice otvorio je Ristović pogotkom u 26. minutu, da bi Pejaković u finišu prvog dijela potvrdio trijumf gostiju i plasman u narednu rundu najmasovnijeg takmičenja.

Mladost je i na Trešnjici savladala Zetu i sa dvije pobjede ovjerila prolaz među osam najboljih ekipa. „Romantičari“ su nakon 4:0 pred svojim navijačima, u Golubovcima slavili rezultatom 2:1. 

Plasman među osam najboljih obezbijedili su prošlogodišjni finalisti, Grbalj i Sutjeska. Tim iz Radanovića odigrao je meč bez pogodaka na gostovajnu Bokelju i sačuvao prednost iz prvog susreta, dok su Nikšićani u utorak bili ubjedljivi protiv Rudara – osvajač posljednjeg izdanja najmasovnijeg takmičenja slavio je trijumf rezultatom 4:0.

U narednu rundu ide i Lovćen koji je na gostovanju u Beranama slavio pobjedu rezultatom 2:1. Cetinjani su u gostima nadoknadili gol minusa iz prvog susreta. Igalo je bilo ubjedljivo u duelu sa Crvenom stijenom, dok je Mornar priredio iznenađenje i eliminisao Dečić.

Rezultati
Iskra – BUDUĆNOST 0:2
Bokelj – GRBALJ 0:0
Zeta - MLADOST 1:2
IGALO – Crvena stijena 5:1
IBAR – Otrant Olympic 0:1
Berane – LOVĆEN 1:2
MORNAR – Dečić 4:3
SUTJESKA – Rudar 4:0