Rudar se probudio nakon dva „kiksa“ na startu šampionata i upisao dvije ubjedljive pobjede na posljednja dva duela. Nakon što su spakovali četiri lopte u mrežu ekipi Petrovca, Pljevljaci su pokerom golova iz Pljevalja ispratili i Dečić. Mrežu Tuzana otvorio je Mrdak u 15. minutu susreta, da bi se do odlaska na odmor u strijelce upisao i Vuković. U nastavku susreta mrežu gostiju pogodili su Kuč i Zečević za ubjedljiv trijumf svog tima.

Budućnost je upisala prvu pobjedu na gostujućem terenu u novoj sezoni – aktuelni šampion osvojio je tri boda u duelu sa uvijek neugodnim Grbljem. Pitanje pobjednika duela odigranog u Radanovićima riješeno je već u prvom poluvremenu, tokom kojeg su postignuta sva tri pogotka. „Plavo-bijeli“ su do prednosti došli u 19. minutu igre zahvaljujući mladom Terziću, da bi deset minuta kasnije Melnunović duplirao prednost gostiju. U sudijskoj nadoknadi vremena Kordić je smanjio zaostatak domaćih i postavio konačan rezultat susreta.

Nakon boda osvojenog u duelu sa Zetom, fudbaleri Kom Eurozoksa uspjeli su da naprave još jedno iznenađenje osvajanjem boda na gostovanju favorizovanoj Mladosti. Ekipa sa Zlatice imala je dva gola zaostatka – za „romantičare“ su pogodili Burzanović i Ćetković – ali je zahvaljujući dvostrukom strijelcu Bogdanoviću ekipa Veselina Steševića uspjela da dođe do novog pozitivnog rezultata.

Bodove u gostima osvojila je i Iskra, kojoj je za trijumf na stadionu pod Malim brdom u Petrovcu bio dovoljan pogodak kapitena Krstovića u 32. minutu susreta.

U posljednjem duelu četvrtog kola, koji je na programu u nedjelju od 16:00 časova, snage će odmjeriti Zeta i Sutjeska, ekipe iz samog vrha tabele. Duel sa Trešnjice ljubitelji fudbala moći će da prate u direktnom prenosu na Arena sport televiziji.

Rezultati
Grbalj – Budućnost 1:2
Kordić 45'+1' – Terzić 19', Melunović 29'
Rudar – Dečić 4:0
Mrdak 15', Vuković 22', Kuč 57', Zečević 78'
Petrovac – Iskra 0:1
Krstović 32'
Mladost – Kom Eurozox 2:2
Burzanović 59', Ćetković 69' – Bogdanović 71', 84'

Nedjelja
Zeta – Sutjeska 16:00h