Jedan pogodak bio je dovoljan da se riješi pitanje pobjednika u derbi susretu 31. kola Telekom 1. CFL koji je danas odigran na stadionu Trešnjica. Sedmi prvenstveni potpis Nikole Krstovića, tinejdžera iz redova Zete, bio je dovoljan Golubovčanima da savladaju lidera šampionata, ekipu Budućnosti. Mladi napadač nadmudrio je odbranu rivala u 22. minutu, pa Zeta u posljednja dva kola šampionata ulazi sa tri boda manje u odnosu na tim iz Podgorice.

Drugoplasirana Sutjeska nije uspjela da u potpunosti iskoristi novi poraz Budućnost. Nikšićani su osvojili samo bod u duelu sa ekipom Bokelja, pa u posljednja dva kola šampionata ulaze sa dva boda manje u odnosu na lidera. Kotorani su najavili iznenađenje u 18. minutu kada je Stefan Deković pogodio mrežu domaćih. Ipak, na isteku pola sata igre Miloš Bakrač je donio izjednačenje četi Nikole Rakojevića. Sutjeska je do kraja susreta imala inicijativu ali je rezultat ostao nepromijenjen.

Mladost je u potpunosti opravdala ulogu aposolutnog favorita u odmjeravanju snaga sa Jedinstvom i do vrha napunila mrežu gostiju – Bjelopoljci su čak šest puta vadili loptu iz mreže na Starom aerodromu. Sa tri pogotka istakao se Zoran Petrović, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Raičević, Kopitović i Jablan.

Petrovac je pred svojim navijačima savladao ekipu Rudara i stekao pet bodova prednosti u odnosu na Lovćen je danas poražen na gostovanju Dečiću. Petrovčani su do sva ti boda došli nakon preokreta koji su režirali Burzanović, Boričić i Korničuk.

Pogodak Vula Vujačića bio je dovoljan Dečiću da upiše trijumf u odmjeravanju snaga sa Lovćenom. Najbolji strijelac Tuzana mrežu rivala zatresao je u 84. minutu susreta.

Pet pogodaka viđeno je u Radanovićima gdje su snage odmjerili Grbalj i Iskra. Uspješnija je bila gostujuća ekipa koja je tri puta tresla protivničku mrežu. Danilovgrađane su do trijumfa vodili Bošjnak, Petrović-Njegoš i Paunović.

Listu najboljih strijelaca i trku za Trofej Radija Crne Gore predvode Goran Vujović i Bojan Božović sa 11 postigutih pogodaka, dok su Milivoje Raičević i Radomir Đalović po 10 puta tresli mreže rivala.

Rezultati
Zeta – Sutjeska 1:0
N. Krstović 22'
Sutjeska – Bokelj 1:1
Bakrač 30' – Denković 18'
Dečić – Lovćen 1:0
Vujačić 86'
Petrovac – Rudar 3:1
Burzanović 44', Boričić 46', Korničuk 90'+ - Janković 36'
Grbalj – Iskra 2:3
Pavlović 10', 88' – Bošnjak 31', Petrović-Njegoš 37', Paunović 77'
Mladost – Jedinstvo 6:2
Petrović 26', 46', 61', Raičević 38', Kopitović 38', Jablan 52' – Pavićević 63', 75'