Fudbalski savez Crne Gore poziva sve zainteresovane redakcije da najkasnije do utorka, 14. marta 2017. godine, akredituju svoje novinare za izvještavanje sa:

- kvalifikacione utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo između reprezentacija Crne Gore i Poljske koja se 26. marta igra na Gradskom stadionu u Podgorici.

Aplikacije moraju biti dostavljene na memorandumu firme ili sa zvaničnog naloga elektronske pošte redakcije i moraju sadržati ime, datum rođenja i funkciju prijavljenih reportera (novinara, fotografa ili kamermana), kao i naziv utakmice za koju se isti akredituju.

Novinari koji se prvi put akredituju za utakmice crnogorske fudbalske reprezentacije obavezni su da uz zahtjev prilože kopiju novinarske legitimacije.

Aplikacije moraju biti dostavljene putem e-maila na adresu: press@fscg.me

Napomene

- S obzirom na veliko interesovanje domaćih i stranih medija, molimo vas da u zahtjevima za akreditaciju navedete imena novinara/kamermana koji planiraju da isprate konferenciju za novinare i aktivnosti u miks zoni nakon utakmice, pošto će se za ove zone izdavati specijalne propusnice.

- Aplikacije koje pristignu sa zakašnjenjem ili na drugačiji način neće se razmatrati.

- Fudbalski savez ima pravo na ograničenje broja izdatih akreditacija, pa vas najljubaznije molimo da vaš zahtjev prilagodite vašim stvarnim potrebama.