Derbi meč 18. kola Telekom 1. CFL, duel Zete i Budućnosti, završen je bez pobjednika rezultatom 1:1.

Duel na „Trešnjici“ obilježila je dobra igra oba tima, nekoliko izglednih prilika i dobrih intervencija Božovića i Dragojevića.

Već u uvodnim minutima Zeta je zaprijetila preko Cavnića koji je loptu iz izgledne situacije poslao pord lijeve stative gola gostiju. „Plavo-bijeli“ su odgovorili preko Vušurovića i Vujovića ali je mreža Božovića ostala netaknuta – udarac Vušorovića glavom završio je pored stative, dok je sredinom poluvremena Vujović uzdrmao prečku.

Finiš prvog dijela donio je promjenu rezultata - odličan kontranapad domaćih u posljednjem minutu regularnog toka u pogodak je pretvorio Filip Kukuličić.

Zeta je u nastavku susreta čekala šansu da ugrozi gol protnivnika nakon kontranapada, ali je sve pokušaje domaćih odličnim intervencijama zaustavio Miloš Dragojević. Na drugoj strani, briljirao je i Mladen Božović, koji je u 65. minutu spriječio Vujovića da sa sedam metara pogodi metu.

Reprezentativni golman bio je nemoćan u 75. minutu, kada je nakon ubcivanja sa strane, odbijenu loptu volej udarcem u mrežu domaćih poslao Deni Hočko.

Rezultati
Zeta – Budućnost 1:1

Kukuličić 45' – Hočko 75'

Utorak
Mladost – Petrovac 1:0
Kopitović 39'
Bokelj – Iskra 0:1
Pavlović 81'
Lovćen – Jedinstvo 2:0
Đurović 4', Montenegro 24'
Grbalj – Rudar 1:2
Tučević 58', Kordić 89' – Zečević 21'
Sutjeska – Dečić 1:1
Kovačević 16' – Đuranović 75'