Zimski kamp za djevojčice rođene 2001. i 2002. godine održan je od 2. do 5. februara u Baru.

Ukupno 33 djevojčice koje konkurišu za mjesto u kadetskoj reprezentaciji Crne Gore imale su priliku da se kroz treninge, koji su odrađeni na pomoćnom terenu stadion „Topolica“, bolje upoznaju sa zahtjevima stručnog štaba.

Kamp u Baru poslužio je i kao prva akcija u pripremi kadetske reprezentacije za nastup na kvalifikacijama za WU17 Evropsko prvenstvo koje će naša najmlađa ženska selekcija igrati u Azerbejdžanu.

- Odradili smo zimski kamp za djevojčice koje konkurišu za našu najmlađu nacionalnu selekciju. Zadovoljni smo urađenim i viđenim i možemo reći da ćemo od ovih djevojčica uspjeti da formiramo WU17 selekciju, koja će u oktobru igrati kvalifikacije. Kako se velika većina ovih djevojaka po prvi put nalazi na nacionalnom kampu odradili smo testiranja fizičkih mogućnosti i imali dva treninga svakog dana. Djevojčice su dobile zadatak da nastave da rade a stručni štab će pratiti njihov napredak. Prije kvalifikacija imaće i dva UEFA razvojna turnira, gdje će imati priliku da igraju i utakmice. Za ovu generaciju to je veoma bitno, jer mi nemamo nacionalno takmičenje u ovom uzrastu. Ipak, mislimo da sa ovim kampom i kroz dva razvojna turnira imamo dovoljno vremena da spremimo selekciju za nastup u kvalifikacijama koje ćemo igrati u Azerbejdžanu, rekao je selektor Hadžiosmanović.

Na kampu su učestvovale golmani: Dragana Božović, Ljiljana Potpara (Breznica), Nikolina Perunović (Obilić); igračice: Jelena Tošić, Jelena Karličić, Enida Bošnjak, Maja Miletić, Ana Knežević, Džerjana Čengić, Marica Bajić, Ivana Joksović, Tijana Bajčetić (Breznica), Kristina Medojević, Milena Perković, Milica Radulović, Anđela Fatić, Jovana Radulović, Majda Drešević, Sara Stevanović, Ivona Stojanovski, Jovana Miladinović, Nikolina Caković (Mladost 2015), Jovana Đikanović, Nađa Đurđevac, Jelena Sarić, Ivana Vesković, Milena Čolaković (Ekonomist), Marija Vukanić, Jana Pešić (Cveteks), Xenia-Vannesa Schneider (Lovćen), Marija Maraš, Sara Živanović, Jovana Nišavić (Obilić) i Bojana Milović (Budućnost).