Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}



SAOP
ŠTENJE ZA JAVNOST IZVRŠNOG ODBORA FSCG


Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore na XVIII sjednici održanoj 19. 06. 2009. godine u Podgorici, poslednjoj u ovom sazivu, usvojio je izvještaje komisija o proljećnoj polusezoni 2008/2009.

Izvršni odbor prihvatio je i ocjene komisija da je u odnosu na prethodne sezone ostvaren korak naprijed u razvoju domaćeg fudbala.

Rad dosadašnjih komisija, ocijenjen je kao veoma uspješan od strane IO i ovom prilikom izražena je zahvalnost svim članovima.

Takođe, na sjednici je usvojen i Izvještaj o finansijskom poslovanju Fudbalskog saveza Crne Gore za 2008. godinu.

Fudbalski savez će pomoći FK „Bokelj“ u realizaciji projekta rekostrukcije glavnog i izgradnje pomoćnog terena.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević zahvalio se svim članovima IO na dosadašnjem radu, uz konstataciju da je FSCG u minulom periodu, pored prijema u punopravno članstvo međunarodnih organizacija UEFA i FIFA, postigao zapažene rezultate na svim poljima svog djelovanja.