Mjesto među najbolje četiri ekipe u Kupu Crne Gore pobjedama u četrvtfinalnim dvobojima izborili su Grbalj, Iskra, Rudar i Sutjeska.

Grbalj je u revanšu pred svojim navijačima minimalnim rezultatom savladao ekipu Budućnosti i zahvaljujući postignutom pogotku u gostima izborio plasman u polufinale. Pobjedu „trikolorima“ donio je Vojin Pavlović koji je mrežu podgoričkog tima zatresao u 88. minutu susreta.

Iskra je upisala i drugu pobjedu u četvrtfinalnom duelu sa Lovćenom. Ekipa iz Danilovgrada je, nakon minimalnog tijumfa u prvom meču, na Obilića poljani slavila rezultatom 2:1. Gosti su do prednosti došli u desetom minutu zahvaljujući Perutoviću, da bi u osmom minutu drugog dijela Krstović duplirao prednost Iskre. Poraz domaćina ublažio je Marko Đurović pogotkom u 67. minutu susreta.

Fudbaleri Rudara slavili su minimalnu pobjedu na gostovanju Bokelju, što im je bilo dovoljno da nakon 1:1 iz prvog meč izbore plasman među četiri najbolje ekipe u Kupu. Pogodak za polufinale za tim iz Pljevalja postigao je Ermin Alić u 52. minutu susreta.

Sutjeska je pogotkom Bojana Božovića anulirala prednost Petrovca iz prvog meča, pa je pobjednik ovog dvomeča odlučen izvođenjem jedanaesteraca. Više uspjeha imala je ekipa Sutjeske koja je pogodila četiri puta sa bijele tačke, dok su Petrovčani bili precizni samo tri puta.

Rezultati
GRBALJ – Budućnost 1:0 (prvi meč 1:2)
Pavlović 88'

Lovćen – ISKRA 1:2 (prvi meč 0:1)
Đurović 67' – Perutović 10', Krstović 53'

Bokelj – RUDAR 0:1 (prvi meč 1:1)
Alić 52'

SUTJESKA – Petrovac 1:0 penali 4:3 (prvi meč 0:1)
B. Božović 78'