Ekipe Rudara, Budućnosti, Bokelja, Iskre, Grblja, Petrovca, Zete i Lovćena plasirale su se u četvrtfinale Kupa Crne Gore.

Branilac trofeja, ekipa Rudara, plasman među osam najboljih ekipa u najmasovnijem takmičenju izborila je na osnovu većeg broja postignutih pogodaka u gostima u dvomeču sa Dečićem. Budućnost je nakon goleade u prvom odmjeravanju snaga sa ekipom Koma u revanš meču slavila minimalnu pobjedu. Jedini pogodak postigao je Janketić.

Mladost je eliminisana iz najmasovnijeg takmičenja od ekipe Grblja. „Romantičari“ nisu uspjeli da pred svojim navijačima nadoknade zaostatak od dva gola iz prvog meča – meč na Starom aerodromu završen je rezultatom 2:1.  

Iskra je nakon pobjede od 4:1 u prvom meču remizirala sa ekipm Mladosti iz Lješkopolja rezultatom 1:1. Bokelj je i u revanšu bio bolji od Berana, dok su Sutjeska i Zeta remizirale rezultatom 2:2, pa će se Nikšićani naći u narednoj fazi zahvaljujući minimalnoj pobjedi iz prvog meča.

Petrovac je u gostima bio bolji od Jedinstva, dok je Lovćen pred svojim navijačima upisao minimalan trijumf u duelu sa Brskovom.

Rezultati
Berane – BOKELJ 0:2 (prvi meč 0:1)
Mladost Lješkopolje – ISKRA 1:1 (prvi meč 1:4)
LOVĆEN – Brskovo 1:0 (prvi meč 4:2)
Dečić – RUDAR 1:1 (prvi meč 0:0)
Mladost – GRBALJ 2:1 (prvi meč 1:3)
Jedinstvo – PETROVAC 2:0 (prvi meč 0:3)
BUDUĆNOST – Kom 1:0 (prvi meč 5:1)
Sutjeska – ZETA 2:2 (prvi meč 1:0)