Ubjedjiva pobjeda Mladosti obilježila je subotnji program u Telekom 1. CFL – aktuelni šampion do vrha je napunio mrežu „fenjeraša“ Jedinstva u meču osmog kola elitnog takmičenja. Adrović sa tri pogodka i mladi Zoran Petrović, koji se u strijelce upisao dva puta, pobrinuli su se da „romantičari“ na ubjedljiv način dođu do nova tri boda u duelu sa Jedinstvom.

Ubjedljiv trijumf upisao je i Bokelj u odmjeravanju snaga sa Petrovcem. Kotorani su pred svojim navijačima do nova tri prvenstvena pogotka došli zahvaljujući Pajoviću i veteranu Ognjanoviću koji je u drugom dijelu susreta dva puta bio precizan sa bijele tačke.

Zeta je na Gradskom stadionu u Podgorici nadigrala Iskru. Rogošić je donio prednost Golubovčanima u sedmom minutu, da bi nakon izjednačujućeg pogotka Kalezića prednost četi Dejana Vukićevića u posljednjem minutu prvog dijela vratio Miloš Krkotić. Isti igrač je u sudijskoj nadoknadi vremena u drugom poluvremenu postigao drugi pogodak na meču i postavio konačan rezultat.

Grbalj je u Radanovićima zahvaljujući pogotcima Pavlovića u prvom dijelu i Garuča u nastavku došao do pobjede i nova tri boda u odmjeravanju snaga sa Lovćenom.

Jedini susret koji je završen bez pobjednika, ujuedno i pogodaka, odigran je u Pljevljima između Rudara i Dečića.

U posljednjem meču kola u nedjelju se od 16 časova na Gradskom stadionu u Nikšiću sastaju Sutjeska i Budućnost.

Rezultati
Mladost – Jedinstvo 5:0
Adrović 14', 21', 64', Petrović 36', 74'

Grbalj – Lovćen 2:0
Pavlović 40', Garuč 75'

Bokelj – Petrovac 3:0
Pajović 16', Ognjanović (p) 59', (p) 68'

Zeta – Iskra 3:1
Rogošić 7', Krkotić 44', 90'+ - Kalezić 40'

Rudar – Dečić 0:0

Nedjelja
Sutjeska – Budućnost 16h TV prenos