Nakon pet vezanih pobjeda na startu Telekom 1. CFL fudbaleri Budućnosti odigrali su meč u kojem nisu osvojili sva tri boda. Izabranici Miodraga Vukotića zaustavljeni su na gostovanju u Kotoru, gdje su u samom finišu susreta došli do izjednačenja i jednog boda.

Kotorani su za samo šest deset minuta igre u nastavku došli do dva gola prednosti – nakon 503 minuta igre u tekućoj sezoni mrežu Dragojevića zatresao je Nikezić, da bi tri minuta kasnije isto uradio i Kotorac. „Plavo-bijeli“ su odgovorili u 70. minutu preko Mirkovića, da bi u posljednjem minutu regularnog Risto Radunović pogotkom sa bijele tačke donio bod svom timu.

Mladost i Iskra odigrali su meč bez pogodaka pa je Budućnost uprkos „kiksu“ u Kotoru zadržala pet bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce.

Zeta je meč šestog kola kao domaćin odigrala u Petrovcu, gdje je pretrpjela minimalan poraz od ekipe Dečića. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Božanović u 12. minutu susreta. Bodove u gostima upisala je i ekipa Petrovca koja je pogotkom Rudovića u 70. minutu savladala Lovćen na Cetinju.

Minimalan trijumf u šestom kolu šampionata upisao je Grbalj – „trikolori“ su pred svojim navijačima pogotkom Tučevića savladali Jedinstvo.

Posljednji meč šestog kola Telekom 1. CFL u kojem se sastaju Sutjeska i Rudar igra se u nedjelju od 18.30 časova.

Rezultati
Bokelj – Budućnost 2:2
Nikezić 53', Kotorac 56' – Mirković 70', Radunović (p) 90'
Zeta – Dečić 0:1
Božanović 12'
Mladost – Iskra 0:0
Lovćen – Petrovac 0:1
Rudović 70'
Grbalj – Jedinstvo 1:0
Tučević 65'

Nedjelja
Sutjeska – Rudar 18.30