Komitet za suđenje Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) odredio je službena lica za utakmicu Rumunija - Crna Gora, kojom će naša selekcija početi takmičenje u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Meč je povjeren sudijskoj četvorki iz Engleske na čijem čelu se nalazi Entoni Tejlor. Njemu će asistirati zemljaci Stjuart Bart i Stiven Čajld, dok će dužnosti četvrtog sudije obavljati Andre Mariner. Kontrolor suđenja biće Holanđanin Hans Rejgvart, dok će komesar utakmice biti Denis Kruz iz Sjeverne Irske.

Tejlor je rođen 20. oktobra 1978. godine u Vajtenšejvu, bogatom predrgrađu Mančestera. Suđenjem je počeo da se bavi sa 24 godine, od kada je njegova karijera u vrtoglavom usponu. Nakon dvije godine suđenja u šestoj ligi Engleske, Tejlor je od 2006. godine sudio mečeve engleske Konferencije, da bi za samo četiri godine bio promovisan na listu sudija koji dijele pravdu na utakmicama Premijer lige. Zvanje FIFA sudije stekao je 2013. godine.

Utakmica Rumunija - Crna Gora igra se 4. septembra u Klužu sa početkom u 21.45 časova po lokalnom, odnosno 20.45 časova po centralno-evropskom vremenu.