Seriju pobjeda za očuvanje statusa jedine ekipa sa maksimalnim učinkom u uvodna četiri kola Telekom 1. CFL fudbaleri Budućnosti nastavili su na gostovanju Lovćenu. „Plavo-bijeli“ su do tri boda na Cetinju došli zahvaljujući iskusnom Radomiru Đaloviću koji se dva puta upisao u strijelce na Obilića poljani.

Zeta je u upisala minimalnu pobjedu protiv Sutjeske u derbiju kola koji je odigran na Gradskom stadinu u Podgorici. Najzaslužniji za trijumf Golubovčana bio je Kordić koji je u 80. minutu zatresao mrežu bivšeg kluba.

Pobjedu minimalnim rezultatom ostvarila je i ekipa Mladosti u odmjeravanju snaga sa Dečićem. Pogodak kojim su „romantičari“ došli do sva tri boda postigao je Marko Burzanović u 27. minutu susreta.

Bokelj je u Kotoru bio bolji od Rudara, a sva tri pogotka na stadionu pod Vrmcem viđena su u prvom dijelu susreta. Macanović je u trećem minutu donio prednost domaćinu, da bi Marković trećim pogotkom u prvenstvu donio izjednačenje Pljevljacima. Konačan rezultat susreta postavio je Nikezić u 24. minutu.

Iskra je osvojila sva tri boda na gostovanju u Bijelom Polju, iako je Jedinstvo na poluvremenu susreta imalo gol prednosti – mrežu gostiju zatresao je Baošić. Danilovgrađani su u nastavku, tokom kojeg su imali igrača više, došli do preokreta zahvaljujući Petroviću koji je pogodio u 62. minutu i Bulajiću koji se u strijelce upisao u sudijskoj nadoknadi vremena.

Tri boda na gostovanju upisao je i Petrovac koji je pogotkom Markovića savladao ekipu Grblja.

Rezultati
Grbalj – Petrovac 0:1
Marković 59'

Jedinstvo – Iskra 1:2
Baošić 39' – Petrović 62', Bulajić 90'+4'

Lovćen – Budućnost 0:2
Đalović 37', 90'

Mladost – Dečić 1:0
Burzanović 27'

Bokelj – Rudar 2:1
Macanović 3', Nikezić 24' – Marković 15'

Zeta – Sutjeska 1:0
Kordić 80'