Lider Telekom 1.CFL nastavio je da ređa pobjede - Budućnost je pred svojim navijačima savladala Jedinstvo sa 2:0 i ostala jedina ekipa sa maksimalnim bodovnim saldom nakon tri odigrana kola.

Pod Goricom nije bilo dileme - tim Miodraga Vukotića je bio mnogo bolji od rivala i već do poluvremena sa dva gola Gorana Vujovića riješio pitanje pobjednika. U nastavku je domaćin rutinski sačuvao stečenu prednost.

Aktuelni šampion Mladost je u derbiju kola bio bolji od Rudara. Pobjedu za tim Nikole Rakojevića, drugu u nizu nakon remija sa Zetom na otvaranju šampionata, donio je iskusni Admir Adrović koji je u 35. minutu postigao gol vrijedan tri boda.

Drugu pobjedu u nizu vezao je i Dečić koji je u Tuzima bio bolji od Lovćena, 2:1. Strijelci za domaćina bili su Vule Vujačić i Edvin Kuč, dok je gol za Cetinjane postigao Luka Vujanović.

Šest bodova ima i Sutjeska, nakon pobjede nad Bokeljom. Nikšićani su otpor Kotorana slomili u drugom poluvremenu golovima Jovana Nikolića i Bojana Božovića.

Prvu prvenstvenu pobjedu upisala je Iskra, kojoj je gol Danka Kovačevića u trećem minutu bio dovoljan da savlada Petrovac pred svojim navijačima.

Posljednji meč trećeg kola igra se sjutra od 17 časova u Golubovcima, gdje Zeta dočekuje Grbalj.


Rezultati

Sutjeska - Bokelj 2:0
Nikolić 61', Božović 70'

Rudar - Mladost 0:1
Adrović 35'

Dečić - Lovćen 2:1
Vujačić 23', Kuč 74' - Vujanović 58'

Budućnost - Jedinstvo 2:0
Vujović 18',43'

Iskra - Petrovac 1:0
Kovačević 3'

Nedjelja

Zeta - Grbalj (17.00h)