Futsal reprezentacija Crne Gore poražena je rezultatom 7:1 od selekcije Srbije u drugom prijateljskom meču koji je večeras odigran u Tivtu.

Izabranici Sveta Ljesara nisu uspjeli da se oporave na pravi način nakon iscrpljujućeg prvog meča koji je odigran u srijedu, što su gosti iskoristili i upisali ubjedljiv trijumf.

Srbija je došla do prednosti preko Tomića u sedmom minut koji se našao sam sa našim golmanom i bez većih problema pogodio mrežu. Već u osmom minutu gosti su duplirali prednost preko Perića, da bi do odlaska na odmor Ristić postigao treći pogodak za selekciju Ace Kovačevića.

Naša selekcija je u prvom dijelu imala priliku preko Draškovića koji je sa dva metra pogodio golmana.

U devetom minutu nastavka “sokoli” su smanjili prednost autogolom Stojkovića. Srbija je odgovorila preko Ramića u 32. minutu i vratila tri gola prednosti, da bi se do kraja susreta u strijelce upisali i Simić, Radovanović i još jednom Ramić.

Fizčka sprema je presudila večerašnji duel. Previše smo se potrošili u prvoj utakmici i to je uslovilo našu igru i konačan rezultat večeras. Znao sam da ce Srbija sve uraditi da nam se revanšira. Čestitam im na zasluzenoj pobjedi, rekao je selektor Ljesar.


Crna Gora - Srbija 1:7

Tivat, Dvorana Župa.

Sudije: Veljko Bošković i Dražen Vukčević (Crna Gora).

Strijelci
0:1 – Tomić 7’, 0:2 – Perić 8’, 0:3 – Radovanović 14’, 1:3 – Stojković (a.g.) 29’, 1:4 – Ramić 32’, 1:5 – Simić 36’, 1:6 – Radovanović 37’, 1:7 – Ramić 39’

Crna Gora: Dragljub Despotović, Milovan Drašković, Ilija Mugoša, Saša Gojković, Bojan Bajović. Igrai su još: Igor Asanović, Ilija Mugoša, Darko Ćalasan, Dragan Jakovljević, Semir Gurzaković, Nedžad Haverić, Aleksa Bečanović, Lazar Mašulović, NIkola Minić, Aleksandar Obradović, Đovani Kočović, Radovan Zec. Selektor: Sveto Ljesar.

Srbija: Nemanja Momčilović, Miloš Simić, Darko Ristić, Miloš Stojković, Marko Perić. Igrali su još: Jakov Vulić, Dragan Tomić, Stefan Stanojević, Aleksandar Živanović, Marko Radovanović, Bojan Filipović, Strahinja Petrov, Predrag Jovanović, Denis Ramić. Selektor: Aco Kovačević.