Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore igrala je neriješeno bez pogodaka sa vršnjacima iz Hrvatske u meču posljednjeg kola međunarodnog turnira u Zagrebu.

Izabranici Borisa Miličkovića su, nakon poraza u prva dva meča od Amerike i Srbije, odigrali neriješeno sa domaćinom turnira.

Meč koji nije obilovao prilikama mogao je da riješi Danilo Šofranac koji se u 30. minutu iznenada našao sam ispred golmana protivnika ali je Čavlina uspio da zaustavi njegov udarac.

- U odnosu na prvu i drugu utakmicu danas smo mnogo bolje igrali i popravili se u svim segmentima igre izuzev završnice jer nismo uspjeli realizovati dobru priliku Šofranca i pokušaj Dinoše. U narednim okupljanjima i utakmicama moramo najviše raditi upravo na realizaciji. Ovi dječaci koji su imali priliku da igraju na turniru u Hrvatskoj moraju trenirati još više i predanije u svojim klubovima kako bi mogli napredovati, rekao je selektor Miličković.

Hrvatska – Crna Gora 0:0

Zagreb, Stadion Špansko.

Sudija: Igor Pajač (Hrvatska).

Žuti kartoni
Čajo – Hrvatska
Radenović, Dubljević – Crna Gora

Hrvatska: Nikola Čavlina, Matej Mamić (Karlo Senčar), Joško Gvardiol (Luka Čajo), Tino Agić, Fran Tomek, Boris Galušić, Filip Braut, Stipe Duspara, Mateo Beganović (Gabriel Groznica), Noz Kristaj (Luka Flordian). Selektor: Mladen Ivančić.

Crna Gora: Petar Radulović, Matija Drinčić, Andrej Pupović, Vaid Eminović (Egzon Dinoša), Lazar Radulović (Alin Ćatović), Danilo Šofranac (Luka Todorović), Veljko Radenović, Ilija Vujović, Levan Nikočević, Balša Dubljević (Ilija Tripunović), Nikša Vujanović. Selektor: Boris Miličković.