Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je od odgovarajuće selekcije Srbije rezultatom 2:0 u meču drugog kola međunarodnog prijateljskog turnira koji se održava u Hrvatskoj.

"Sokoli" nisu uspjeli da se nametnu u današnjem duelu, što je selekcija Srbije uspjela da iskoristi i dođe do pobjede sa dva gola razlike.

Pitanje pobjednika riješeno je za dva minuta igre u prvom dijelu susreta. Mrežu našeg gola načeo je Ilič koji se u 13. minutu igre najbolje snašao u gužvi nakon kornera i pogodio za prednost svog tima. Samo minut kasnije Pantović je ikosristio konfuziju u posljednjoj liniji naše odbrane da postigne drugi pogodak za Srbiju i postavi konačan rezultat susreta.

- Očekivali smo bolju igru na današnjem susretu, ali ono što su igrači pružili bilo je na veoma skromnom nivou. Nismo bili sigurni u pas igri, pravili smo mnogo grešaka, izostala je i agresivnost što je protivnik iskoristio da se nametne i postigne dva gola u prvom poluvremenu. Veoma je zabrinjavajuće to što smo lako gubili duele, posebno na sredini terena. Nismo uspjeli da realizujemo neke šanse koje smo imali kako bi smanjili zaostatak i vratili se u meč. Moguće da je umor iz prve utakmice koju smo odigrali juče ostavio trga na našim igračima ali u cjelosti ne možemo biti zadovoljni prikazanim. Ostaje nam da se okrenemo sljedećoj utakmici i da protiv selekcije Hrvatske odigramo mnogo bolje, rekao je Miličković.

U posljednjem kolu turnira, koje se igra 5. juna, naša selekcija sastaje se sa domaćinom turnira, reprezentacijom Hrvatske.


Srbija - Crna Gora 2:0

Zagreb, Stadion Špansko.

Sudija: Goran Pečarič (Hrvatska).

Strijelci
1:0 - Ilič 13', 2:0 - Pantović 14'

Srbija: Nikola Ćetković, Srđan Radojković, Dušan Radovanović, Luka Đurović, Miomir Čvorić, Uroš Knežević, Miloš Pantović (Nikola Čolić), Aleksandar Ilič (Filip Stevanović), Aleksadnar Isailović (Edvin Eleven), Andrej Blagojević (Pavle Tošković), Luka Veljović (Mitar Ergelaš). Selektor: Aleksandar Stevanović.

Crna Gora: Lazar Živanović, Matija Drinčić, Andrej Pupović, Lazar Radulović, Balša Brković, Egzon Dinoša (Veljko Radenović), Petar Vukčević (Levan Nikočević), Ilija Vujović (Balša Dubljević), Luka todorović (Danilo Šofranac), Ilija Tripunović (Vaid Eminović), Nikša Vujanović. Selektor: Boris Miličković.