Ekipe Titograda i Agame igraće sjutra u Podgorici za trofej Kupa Crne Gore u futsalu. Duel timova koji su se i prethodne sezone borili za trofej pobjednika Kupa biće odigra sjutra u SC „Morača“ sa početkom u 20.15 časova.

Na konferenciji za novinare koja je danas održana u Kući fudbala trener Titograda Zoran Milašević istakao je da se nada novoj pobjedi u duelu sa Agamom i odbrani trofeja osvojenog prošle godine.

- Imali smo težak meč u polufinalu plej ofa lige, nismo uspjeli da odbranimo titulu... Treba da vratimo ekipu, kako na fizčkom tako i na psihološkom planu. Umorni smo od mečeva u ligi i neće biti nimalo lako u finalu Kupa. Zbog toga malu prednost dajem Agami ali ćemo učiniti sve da odbranimo ovaj trofej. Sigurno je da bi nam osvajanje Kupa mnogo značilo, tako da imperativ pobjede donekle postoji. Ranije smo sa Agamom igrali dobre utakmice i vjerujem da će tako biti i u ovom finalu pa bih iskoristio ovu priliku da pozovem publiku da u što većem broju dođe na finale sjutra veče, rekao je Milašević.

Nenad Vuksanović vjeruje da Titograd može do pobjede u finalnom okršaju sa Agamom.

- Teško nam je pao poraz od Nikšića u polufinalu plej ofa prvenstva ali sjutra imamo šansu da se ispravimo. Agama je imala više vremena da se spremi, ući će odmornija u finale, ali mi ćemo dati sve od sebe da ponovimo uspjeh od prošle godine i još jednom ih savladamo u finalnom meču, rekao je Vuksanović.

Iz tabora Agame poručuju da u osvajanju trofeja u Kupu vide spas sezone.

- Nema šta da krijemo, nama je za spas sezone, kao i Titogradu. Oprostili smo se od titule, nedostajalo nam je sreće, ali ćemo uraditi sve da dođemo do pehara. Borićemo se do kraja, podvukao je Marko Jovetić.

Finalna utakmica Futsal Kupa igra se u petak, 27. maja 2016. godine u SC „Morača“ sa početkom u 20.15 časova. Ulaz je slobodan.