Četiri trijumfa gostiju i dva remija obilježila su 25. kolo Telekom 1. CFL. Sva tri boda osvojile su ekipe Rudara, Budućnosti, Bokelja i Mornara, dok pobjednika nije bilo u duelima Iskre i Mladosti, odnosno Zete i Petrovca.

Lider šampionta nije uspio da sačuva dvocifrenu prdnost u odnosu na najbliže rivale u borbi za šampionsku titulu. „Romantičari“ su u 25. kolu odmjerili snage sa Iskrom u gostima i uspjeli da osvoje samo jedan bod.

Mladost je remijem na stadionu Braće Velašević omogućila ekipi Rudara da smanji zaostatak na osam bodova. Ukazanu priliku Pljevljaci su iskoristili – osvojena su tri boda na Cetinju. Minimalnu pobjedu Rudaru donio je desni bek Radule Živković pogotkom u 34. minutu susreta.

Minimalan trijumf ostvarila je i Budućnost koja je pogotkom iskusnog Radomira Đalovića u 20. minutu riješila pitanje pobjednika na gotovanju Grblju u Radanovićima.

Veliki trijumf minimalnim rezultatom upisao je Mornar. Barani su u gostima bili bolji od Sutjeske a velika tri boda u borbi za opstanak u elitnom društvo donio je Baćo Nikoići koji je mrežu domaćina zatresao u 39. minutu susreta.

Bodove u gostima osvojila je i ekipa Bokelja. Kotorani su golovima Bogdanovića u četvrtom i Nikezića sa bijele tačke u posljednjem minutu susreta došli do sva tri boda u duelu sa Dečićem. Jedini pogodak za Tuzane postigao je Bojan Lazarević – vezista domaćin matirao je Mijatovića fantastičnim udarcem sa dvadesetak metara.

Pobjednika nije bilo u Golubovcima gdje su snage odmjerili Zeta i Petrovac. Gosti su došli do prednosti preko Vujovića u decetom minutu, da bi samo pet minuta kasnije Bjedov postavio konačan rezultat.

Rezultati
Iskra – Mladost 0:0

Lovćen – Rudar 0:1

Živković 34'

Grbalj – Budućnost 0:1
Đalović 20'

Dečić – Bokelj 1:2
Lazarević 63' – Bogdanović 4', Nikezić (p) 90'

Sutjeska – Mornar 0:1
Nikolić 39'

Zeta – Petrovac 1:1
Bjedov 14' – Vujović 9'