Šest mečeva 20. kola Telekom 1. CFL donijeli su devet pogodaka, pobjede Grblja, Rudara i Dečića i remije na tri terena. Pogodaka nije bilo u duelima Budućnosti i Lovćena, odnosno Iskre i Bokelja, dok su u Nikšiću ekipe Sutjeske i Zete po jednom tresle mrežu protivnika.

Lider šampionata zaustavljen je u Radanovićima, gdje je domaći Grbalj uspio da dođe do minimalnog trijumfa. Izabranici Nikole Rakojevića tako su u prva tri kola nastavka upisali dva poraza i samo jedan trijumf. Pobjedu Grbljanima donio je Dragan Grivić koji je mrežu Mladosti pogodio u 73. minutu susreta.

Rudar je u sudijskoj nadoknadi vremena drugog poluvremena uspio do dođe do sva tri boda u duelu sa ekipom Petrovca. Pljevljaci su dobro otvorili meč i već nakon osam minuta došli do prednosti preko Brnovića. Petrovčani su odgovorili i u potpunosti preokrenuli rezultat svoju korist golovima Kopitovića i Mikijelja. Reljić je u 32. minutu poravnao rezultat, a Brnović u nadoknadi vremena uspio da pronađe put do mreže gostiju i donese sva tri boda svom timu.

Dečić je na terenu Trening kampa FSCG uspio da savlada Mornar, ekipu koja je najbolje ušla u nastavak sezone. Tuzanima je za trijumf bio dovoljan jedan pogodak – mrežu Barana zatresao je omladinski reprezentativac Alija Krnić u 28. minutu susreta.

Sutjeska je u samom finišu susreta uspjela da dođe do izjednačenja i jednog boda u duelu sa Zetom. Golubovčani su u 63. minutu došli do prednosti pogotkom Bjedova, ali je tri minuta prije kraja Šofranac pogodio sopstvenu mrežu i omogućio domaćinu da osvoji bod.

Budućnost je upisala drugi remi u proljećnom dijelu sezone pred svojim navijačima. Nakon Sutjeske koja je u prvom kolu nastavka uzela bod „plavo-bijelima“, Gradski stadion u Podgorici neporažena je napustila i ekipa Lovćena. Meč je završen bez pogodaka.

Pogodaka nije bilo ni u Danilovgradu gdje su snage odmjerili Isrka i Bokelj.

Rezultati
Grbalj – Mladost 1:0
Rudar – Petrovac 3:2
Dečić – Mornar 1:0
Budućnost – Lovćen 0:0
Iskra – Bokelj 0:0
Sutjeska – Zeta 1:1