Ekipe Budućnosti, Lovćena i Rudara plasirale su se u polufinale Kupa Crne Gore. Ime posljednjeg učesnika polufinala najmasovnijeg tamičenja biće poznato naknadno, pošto duel Bokelja i Mladosti nije odigran zbog obilne kiše i potopljenog terena u Kotoru.

Budućnost je u dvomeču četvrtfinala bila bolja od Zete. "Plavo-bijeli" su plasman među četiri najbolje ekipe ovjerili već u prvom duelu u kojem su na svom terenu slavili pobjedu rezultatom 2:0. Revanš odigran u Golubovcima završen je bez pogodaka, pa će izabranici Miodraga Vukotića imati priliku da se bore za plasman u finale.

Mjesto u polufinalu izborio je i Rudar koji je iz daljeg takmičenja eliminisao ekipu Dečića. Nakon remija u Tuzima rezultatom 2:2 u prvom susretu, Pljevljaci su pred svojim navijačima savladali Tuzane sa 2:1. Dvostruki strijelac za domaćina bio je Ivan Knežević, dok je jedini pogodak za goste postigao Ramović.

Lovćen je u oba četvrtfinalna duela bio bolji od Mornara - nakon pobjede rezultatom 3:1 pred svojim navijačima Cetinjani su slavili trijumf od 3:0 u revanš meču koji je odigran u Baru. U listu strijelaca na stadionu Topolica upisali su se Đalac, Jablan i Rogošić.

Rezultati
Zeta - BUDUĆNOST 0:0 (prvi meč 0:2)
Mornar - LOVĆEN 0:3
(prvi meč 1:3)
RUDAR - Dečić 2:1
(prvi meč 2:2)
Bokelj - Mladost odloženo
(prvi meč 2:0)