Pobjede u prvim mečevima četvrtfinala Kupa Crne Gore ostvarili su Budućnost, Bokelj i Lovćen, dok je duel Dečića i Rudara završen bez pobjednika.

Budućnost je na svom terenu sa dva gola razlike savladala Zetu. "Plavo-bijeli" su do trijumfa došli u drugom dijelu susreta - rezervista Burzanović donio je prednost domaćinu u 61. minutu, da bi osam minuta prije kraja Hočko ovjerio pobjedu svog tima.

Bokelj je upisao trijumf na gostovanju Mladosti, pa će Kotorani revanš meč četvrtfinala najmasovnijeg takmičenja ući sa dva gola prednosti. Mrežu "romantičara" na Starom aerodromu tresli su Mladenović u 31. minutu i Dejan Pepić u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena.

Najefikasniju igru u današnjim mečevima prikazao je Lovćen, koji je ekipu Mornara sa tri lopte u mreži ispratio sa Obilića poljane. Cetinjani su do prednosti došli u četvrtom minutu autogolom Vojvodića, da bi u 18. minutu gosti došli do izjednačenja preko Kima. Šest minuta kasnije mrežu Barana pogdodio je Đalac, da bi do odlaska na odmor Flavio postigao treći pogodak za domaćina i postavio konačan rezultat susreta.

Pobjednika nije bilo u Golubovcima gdje su snage odmjerili Dečić i Rudar. Gosti su imali dva gola prednosti (pogodili Vlahović i Knežević) ali su Tuzani uspjeli da u samom finišu dođu do izjednačenja. U 89. minutu Pepić je smanjio prednost Rudara, da bi u sudijskoj nadoknadi vremena Ljuljđuraj poravnao rezultat.

Revanš mečevi četvrtfinala Kupa Crne Gore igraju se 25. novembra 2015. godine sa početkom u 13.00 časova.

Rezultati
Budućnost - Zeta 2:0
Lovćen - Mornar 3:1
Mladost - Bokelj 0:2
Dečić - Rudar 2:2