Komitet za sudije Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) odredio je službena lica za kvalifikacionu utakmicu Crna Gora - Austrija koja se u petak igra u Podgorici.

UEFA je za ovaj duel delegirala italijanskog arbitra Danijele Orsata. Abitru koji dijeli pravdu na mečevima Serije A tokom duela u Podgorici asistiraće Lorenco Manđaneli i Rikardo di Fjore, ulogu četvrtog sudije obavljaće Andrea Marzaloni, dok će dodatni pomoćnici biti Paolo Valeri i Andrea Đervasoni. Delegat utakmice biće Marku Lehtola iz Finske, dok je Englez Majk Rajli kontrolor suđenja.

Orsato je rođen 23. novembra 1975. godine u Vićenci i na listi FIFA sudija nalazi se od 2010. godine. Italijanski arbitar veoma brzo je napredovao na internacionalnoj sceni, pa je već nakon dvije godine dospio na UEFA elit razvojnu listu sudija, tako da ga samo jedna stepenica dijeli od grupe najboljih evropskih sudija. Italijanski internacionalac je već imao priliku da sudi meč naše najbolje selekcije - "sokoli" su 2013. godine savladali Moldaviju u Kišinjevu rezultatom 1:0 u meču koji je vodio Orsato.

Utakmica Crna Gora - Austrija igra se u petak, 9. oktobra 2015. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20.45 časova.