Crnogorski Telekom i Fudbalski savez Crne Gore produžili su danas uspješnu saradnju na još godinu dana. To je osma sezona za redom kako je Telekom zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige „Telekom 1CFL”.  

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su Milija Zeković, pomoćnik izvršnog direktora za komercijalne poslove i predsjednik FSCG Dejan Savićević. Zeković je je članovima reprezentacije i rukovodstvu FSCG prenio puno lijepih želja i podrške od zaposlenih u Telekomu.
 
- Pred nama je osma sezona saradnje, za koju se nadamo da će biti najbolja do sada. Želimo da vas prate pobjednički duh i sjajna timska energija i moram naglasiti da nam je velika čast biti i dalje uz nacionalni fudbalski tim u ovom važnom trenutku. Nakon dvije pobjede, nadamo se nizanju istih rezultata i u preostalim utakmicama - rekao je Zeković.  

I predsjednik FSCG Savićević je istakao zadovoljstvo zbog nastava saradnje.

- Ponosni smo što Crnogorski Telekom, jedna od najvećih kompanija u Crnoj Gori, nastavlja saradnju sa nama. Želimo i ove godine da opravdamo partnerstvo još boljim rezultatima - rekao je predsjednik FSCG.