Komitet za sudije Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) odredio je službena lica za kvalifikacionu utakmicu Crna Gora - Lihtenštajn koja se u subotu igra u Podgorici.

Za ovaj duel UEFA je delegirala španskog arbitra Havijera Estradu Fernandeza. Sudiji koji dijeli pravdu na utakmicama Primere asistiraće Migel Martiznez Munuera i Teodoro Sobrino Magan, ulogu četvrtog sudije obavljaće Raul Kabanero Martinez, dok će dodatne sudije biti Karlos Klos Gomez i Eduardo Prieto Iglesias. Delegat na utakmici sa Lihtenštajnom biće Ralf Obri iz Sjeverne Irske, dok je posmatrač suđenja Šveđanin Tomaš Mikulski.

Estrada Fernandez je rođen 27. januara 1976. godine u Leridi, gradu koji se nalazi u pokrajini Katalonija. Suđenjem je počeo da se bavi 1996. godine, a od 2006. godine sudi mečeve druge lige Španije, popularne "Segunde". U Primeri je debitovao 2009. godine, a od 2013. nalazi se na FIFA listama za suđenje.

Mladi arbitar nikada nije sudio utakmice grupne faze evropskih kupova, pa se kao najveća utakmica u dosadašnjoj karijeri izdvaja duel Reala i Atletiko Madrida u Superkupu Španije 2014. godine. U kvalifikacijama za Euro 2016 sudio je utakmicu između Češke i Letonije.