Reprezentativci Crne Gore odradili su drugi trening u sklopu priprema za duele sa Lihtenštajnom i Moldavijom koji se igraju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Naši najbolji fudbaleri u punom sastavu su proveli nešto više od 60. minuta na glavnom terenu Trening kampa FSCG. Trening oporavka odradili su Jovetić, Baša, Bećiraj, Vukčević, Kašćelan i Mugoša, dok su ostali reprezentativci radili punim intezitetom.

Pola sata prije početka treninga sa predstavnicima sedme sile razgovarao je Staniša Mandić, koji je po prvi put u redovima “hrabrih sokola”.

- Najprije bih se zahvalio selektoru Brnoviću koji je prepoznao moj talenat i koji mi je ukazao povjerenje pozivom da igram za “A” reprezentaciju Crne Gore. Velika je čast biti dio ove selekcije, biti zajedno sa ovim igračima i nadam se da ću ispuniti očekivanja. Rođen sam u Herceg Novom i zajedno sa porodicom, klubom i prijateljima odlučio sam da prihvatim poziv. Igrači su me prihvatili odlično i prvi utisci su sjajni. Od mene se očekuje da uvijek pružan dobre partije i nadam se da ću ispuniti očekivanja, rekao je Mandić

Ofanzivni veista ističe da je pratio nastupe reprezentacije Crne Gore i da očekuje dobre rezultate u narednim mečevima.

- Pratio sam dosadašnje nastupe reprezentacije. Tu su sjajni igrači i velika je čast biti sa njima. Ponavljam, svi su me odlično prihvatili. Pred nama su dva meča u kvalifikacijaa, vjerujemo i nadamo se da možemo do dobrog rezultata. Nadam se da ću dobiti priliku da zaigram a to zavisi od selektora, rekao je novi reprezentativac Crne Gore i dodao da mu najviše odgovara pozicija krilnog igrača.

Mandić je ovogo ljeta nastupao za omladinsku reprezentaciju Srbije sa kojom je osvojio prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu koje je održano na Novom Zelandu. Dvadesetogodišnji igrač kaže da ne želi da komentariše rekacije na njegovu odluku da zaigra za seniorsku reprezentaciju Crne Gore.

- Poštujem sve ljude iz FS Srbije, zahvalan sam im na svemu. Ne bih da komentarišem te izjave, ponavljam imam veliko poštovanje prema svima. Razgovarao sam sa bivšim selektorom Paunovićem, rekao sam mu šta sam odlučio… On poštuje moju odluku i ostali smo veliki prijatelji. Donio sam odluku koja je samo moja i koju ništa ne može da poremeti, kazao je Mandić.

Naši najbolji fudbaleri naredni trening odradiće u srijedu od 19.15 časova na Gradskom stadionu u Podgorici. Brifing za novinare održaće se pola sata ranije.