Fudbaleri Zete upisali su ubjedljivu pobjedu na gostovanju u Baru u četvrom kolu Telekom 1. CFL i sa nova tri boda došli su na prvo mjesto na tabeli. Golubovčani su na Topolici pet puta tresli mrežu domaćina – po dva puta u listu strijelca upisali su se Bjedov i Klikovac, dok je Vlaisavljević jednom bio precizan. Jedini pogodak za Mornar postigao je Leverda.

Petrovac je upisao i drugu pobjedu na gostovanju u Podgorici. Nakon trijumfa u drugom kolu u duelu sa ekipom Budućnosti, četa Milorada Malovrazića savladala je i Mladost. Petrovčani su do prednosti došli golovima Jobošija i Kopitovića, dok je Kojašević postigao jedini gol za tim sa Starog aerodroma.

Treću pobjedu u šampionatu upisala je ekipa Dečića i to nakon velikog preokreta u duelu sa Lovćenom. Cetinjani su nakon 14. minuta igre imali dva gola prednosti zahvaljujući Milošu Đalcu, da bi do odlaska na odmor Gardašević i Ljuljđuraj poravnali rezultat. Deset minuta prije kaja susreta Ljuljđuraj je drugim pogotkom na susretu donio sva tri boda Tuzanima.

Sutjeska je u Radanovićima bila nadomak pobjede, ali je Kopitović četiri minuta prije kraja susreta anulirao prednost koju je Nikšićanima u 45. minutu donio Lončar.

Pogodaka nije bilo na Trening kampu FSCG gdje su snage odmjerili Iskra i Rudar, kao ni na Gradskom stadionu u Podgorici u duelu Budućnosti i Bokelja.

Rezultati
Budućnost – Bokelj 0:0
Mornar – Zeta 1:5
Mladost – Petrovac 1:2
Iskra – Rudar 0:0
Dečić – Lovćen 3:2
Grbalj – Sutjeska 1:1