Kadetska reprezentacija Crrne Gore završila je nastup bna „Toto kup” u Austriji porazom od odgovarajuće selekcije Rusije. Tim Borisa Miličkovića izgubio je od Rusije sa 5:0, i turnir završio bez osvojenog boda.

Rusija je danas bila mnogo bolji tim, a put do pobjede otvorile su joj greške naših fudbalera koji su nespretnim reakcijama praktično poklonili protivniku dva gola prednosti nakon samo 17 minuta igre. U nastavku je naš tim pao i na psihološkom planu, što je protivnik iskoristio da upiše ubjedljivu pobjedu.

– Utakmicu smo počeli loše, autogolom i golom iz prekida, što je ostavilo traga na psihološkom planu. Napravili smo puno grešaka koje su nas koštale ubjedljivog poraza. Nisam zadovoljan, morali smo više da pružimo na ovom turniru, iako je jasno da smo za protivnike imali ekipe koje su u ovom trenutku ispred nas. Ovo je nivo kvaliteta koji nas očekuje u kvalifikacijama, pa je nas očekuje još puno posla – reka je nakon utakmice selektor Boris Miličković.


Crna Gora – Rusija 0:5 (0:2)

Stadion „Rankvel”, Voralberg

Strijelci
0:1 - Petrović 7' (ag), 0:2 - Grulev 17', 0:3 - Ignjatev 67', 0:4 - Volkov 69', 0:5 - Ignjatev 79'

CRNA GORA: Carević (Milović), Prenkočević (Ćosović), Kumburović, Drinčić, Zečević (Stijepović), Damjanović, Petrović, Jovanović (Kolić), Piranić (Krstović), Vukotić (Marušić), Vukčević (Terzić).
RUSIJA: Bogatirjev, Golubev, Borodin, Volkov, Isaev, Utkin (Zakharov), Latcevič (Rudenko), Grulev, Lukiančikov, Patsev (Denisov), Musaev (Ignjatev).